Σήμερα η παραγωγή του οινοποιείου ανέρχεται στις 50000 φιάλες. Από αυτές προέρχονται 5 διαφορετικές ετικέτες. Δύο κόκκινα κρασιά, ένα ροζέ και δύο λευκά. Οι ποικιλίες των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αυτών των κρασιών είναι το Ξινόμαυρο σε ποσοστό 95%, ενώ το υπόλοιπο 5% είναι η λευκή αρωματική ποικιλία Malvazia Aromatica. Το μεγαλύτερο ποσοστό των κρασιών που παράγονται στο Κτήμα μας είναι ξηρά κρασιά, με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης και όλα ανήκουν στις κατηγορίες των ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε